Veiligheidsadviseur Brabant

Advies nodig? Bel mij terug!


Calm Veiligheidsadviesbureau biedt u totaaloplossingen op het gebied van brandveiligheid en is ook uw veiligheidsadviseur in Brabant. Wij verzorgen samen met u de organisatie van veiligheidsmaatregelen welke gericht zijn op slachtoffers en het beperken van schade in het geval van calamiteiten. Om voorzien te zijn van de juiste maatregelen met betrekking tot onder andere brandveiligheid of ongeval, kunt u bij ons terecht voor advies.

Calm Veiligheidsadviesbureau levert u de beste veiligheidsadviseur in Brabant

Met Calm Veiligheidsadviesbureau bent u voorzien van de beste veiligheidsadviseur in Brabant. De veiligheidsadviseur heeft als taak om met alle mogelijke middelen en maatregelen, een situatie zo veilig mogelijk te laten verlopen. De veiligheid moet gewaarborgd worden. In het bijzonder is een veiligheidsadviseur belast met de volgende taken:

  • Nagaan of de toepasbare voorschriften correct in acht worden genomen;
  • De onderneming van advies dienen bij de werkzaamheden;
  • Het opmaken van een jaarverslag over de activiteiten.

Ook kunnen er overige taken zijn voor de adviseur, zoals een opleidingsbeleid, het opzetten van passende noodprocedures bij ongevallen, het verrichten van analyses en eventueel het opstellen van rapporten van ongevallen.

Wilt u meer weten? Neem contact op

Belt u ons gerust op het telefoonnummer (013) 533 61 29 voor antwoord op al uw vragen betreffende onze veiligheidsadviseur Brabant. Wij vernemen graag waar we u mee van dienst kunnen zijn. Bovendien plannen wij graag een vrijblijvende afspraak met u in om onze mogelijkheden met u door te spreken.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht