Bedrijfsnoodplan opstellen

Advies nodig? Bel mij terug!


Calm Veiligheidsadviesbureau kan voor uw bedrijf een bedrijfsnoodplan opstellen. Zo zijn al uw bedrijfshulpverleners op de hoogte van de gang van zaken als zich een calamiteit voordoet. Er wordt een veiligheidsscan toegepast als wij het bedrijfsnoodplan gaan opstellen. Zo wordt beoordeeld welke taken en instructies uitgewerkt moeten worden voor de BHV’ers.

Een bedrijfsnoodplan opstellen voor uw specifieke organisatie

In dit bedrijfsnoodplan worden alle bedrijfshulpverleners van uw organisatie voorbereid op verschillende calamiteiten zoals de ontruiming na een bommelding, wateroverlast, vermissing van bewoners, brand of een ongeval. Indien er gevaarlijke omgevingsgebouwen in de omgeving van uw organisatie staan, wordt er als we het bedrijfsnoodplan opstellen ook rekening gehouden met externe factoren. Denk hierbij aan een benzinepomp of een spoorlijn. Ook wordt erin opgenomen waar in de buurt een AED-apparaat te vinden is. In het bedrijfsnoodplan worden ook het ontruimingsplan, vluchtwegenplan, aanvalsplan en veiligheidsplattegronden opgenomen.

Veiligheid voor uw organisatie

Calm Veiligheidsadviesbureau is een totaalleverancier als het gaat om veiligheid. We leveren cursussen, trainingen en workshops om bijvoorbeeld uw medewerkers en bedrijfshulpverleners klaar te stomen zodat zij weten hoe ze moeten handelen als een calamiteit zich voordoet. Ook voor particulieren zijn er trainingen en workshops op het gebied van veiligheid. Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via (013) 533 61 29.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht