Nieuws

Stichting AAP


Per 09 Juli 2015 kunt u uw oude cartridges, toners en mobiele telefoons bij ons inleveren voor Stichting AAP.

Steun ook Stichting AAP:

Stichting AAP

  • Voor elk mobieltje dat wordt ingeleverd en opgeknapt kan worden, krijgt AAP een vergoeding van 3 euro. Deze vergoeding komt ten goede aan onze dieren. Bovendien spaar je het milieu als je mobieltje wordt gerecycled. Eeko zorgt voor de recycling.
  • Mede dankzij de cartridges en toners die door vele particulieren en bedrijven voor AAP ingezameld zijn hebben wij Geertje een nieuw thuis kunnen geven! AAP kan met de opbrengst van de inzamelingsactie een groot deel van zijn dagelijkse kosten dekken. Een waardevolle bijdrage dus. De cartridges en toners worden gerecycled door Eeko. Dus spaar je hiermee ook het milieu.

www.aap.nl

eekoinzamel.nl/#marker518