Maatschappelijk betrokken

Advies nodig? Bel mij terug!

Verzml

 


Stichting Rijens Hart. Oktober 2016

Stichting Rijenshart

Stichting Rijens Hart heeft als doel om van de kernen Rijen, Hulten en Molenschot een 6-minuten-zone te maken. Dit doen ze door zoveel mogelijk mensen die in Rijen, Hulten en Molenschot wonen óf werken en niet kunnen reanimeren, een training reanimeren/AED (automatische externe defibrillator) te verzorgen. Tevens stimuleren ze de inwoners van Rijen, Hulten en Molenschot zich aan te melden voor Hartslagnu.nl

Calmshop.nl heeft voor de stichting de kosten van het onderhoud van de AED op zich genomen, om er voor te zorgen dat ook deze altijd inzetbaar blijft. 

 


Earth Water.  20 April 2015

Elke dag sterven 6.000 mensen als gevolg van een gebrek aan schoon water.
Drink EARTH Water, en red levens.
EARTH Water doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten om te voorzien in schoon drinkwater.
Volg deze projecten op www.akvo.org en www.earthwater.nl
Dit Cursusjaar zal er voor iedere cursist een flesje klaar staan tijdens de cursus op onze locatie.


EARTH Water 2EARTH WaterStuif es in (Stichting Het Zorgenkind Baarle-Nassau)

Naam

Na in 2012 met veel plezier "Stuif es in", via Tafel Ronde 195: Baarle-Nassau, te hebben uitgenodigd voor het ijsgala van SKY en in 2013 voor de drive-in movie, hebben we besloten na overleg met Tafel Ronde 195, ook dit jaar weer iets betekenen voor de SOOS "Stuif es in".  Op 12 april 2014 hebben we dan ook de stichting wederom uitgenodigd voor het SKY ijsgala 2014.

Wij wensen de bewonders van "Stuif es in" namens ons team een hele fijne avond toe.

IJsgala SKY


Ronald McDonalds huis

Santarun Oisterwijk.  22 december 2013

Net als voorgaande jaren wordt dit weer een geweldig evenement. Inmiddels begint de Santarun in Oisterwijk een traditie te worden, hier zijn we als Rotary Oisterwijk trots op.  Een gezellig en sportief begin van de kerstvakantie. Kortom;  Dit wil je niet missen!  Schrijf je dus snel in en loop mee voor het goede doel!  Dit jaar zal de volledige opbrengst geschonken worden aan Ronald McDonald huis Middenwest-Brabant.  

Ook wij zijn erbij als sponsor voor het Ronald McDonals huis MiddenWest-Brabant.Stuif es in (Stichting Het Zorgenkind Baarle-Nassau)

Naam

Na in 2012 met veel plezier Stuif es in, via Tafel Ronde 195: Baarle-Nassau, te hebben uitgenodigd voor het ijsgala van SKY, waarbij wij als hoofdsponsor aanwezig waren.  Wilde wij graag, na overleg met Tafel Ronde 195, ook dit jaar weer iets betekenen voor Stuif es in.  Op 14 september hebben we dan ook de stichting uitgenodigd voor de drive-in movie GREASE.

Wij vonden het erg leuk, en mogelijk kunnen we volgend jaar weer iets betekenen voor deze stichting.


MARIE-STELLA-MARIS 

Naam

Samen zijn we groot; met het delen van ideeën, kennis en middelen kunnen we veel meer bereiken dan alleen. Door uiteindelijk met z'n allen te delen, bereiken we schaalgrootte en vergroten we onze bijdrage. Met elkaar leveren we een wezenlijke bijdrage aan schoon drinkwater voor iedereen, overal.

Dit was voor ons als bedrijf de reden om vanaf 2013 voortaan voor al onze cursisten tijdens de dag de flesjes van MARIE-STELLA-MARIS klaar te zetten.

Op deze manier kunnen wij een kleine bijdrage leveren aan de projecten van MARIE-STELLA-MARIS


4de Brabant Rit 2013

brabant

Rondje Rijen 30-06-2013 is weer een mooie dag geweest voor alle deelnemers. Wij zijn blij dat we hieraan een kleine bijdrage hebben kunnen leveren.

 

Tot volgend jaar.


RKSV Sarto

Sarto

RKSV Sarto wilde ook op hun voetbalclub dat er een AED aanwezig zou zijn. Wij hebben dit door middel van een sponsorcontract gerealiseerd. Vrijwilligers van Sarto zullen worden opgeleid in een training bediening AED. Juist bij sportverenigingen is het van belang dat een AED altijd binnen handbereik is.


Stichting Verbeeten Fonds
SVF

Tijdens de lancering in Dudok Tilburg van de Stichting TypischTilburg kalender 2013, zijn de foto's van dit jaar voor het goede doel, Stichting Verbeeten Fonds, geveild. Ook wij hebben daarvoor tijdens de veiling op een van de foto's geboden. Met trots zullen we deze in ons kantoor ophangen.