EHBO Tilburg

Advies nodig? Bel mij terug!


EHBO cursus in Tilburg

Calm Veiligheidsadviesbureau is waar u moet zijn voor het volgen van een EHBO cursus in Tilburg. U kunt bij ons terecht voor cursussen en andere handvatten om uw (werk)omgeving veiliger te maken. Wij hebben een eigen cursuslocatie in Tilburg waar we regelmatig verschillende cursussen geven, zoals een EHBO, BHV of VCA cursus. Hierbij kunnen we ook bij uw onderneming langskomen om een training of cursus voor uw medewerkers te verzorgen. Neem gerust contact met ons op en kom erachter welke mogelijkheden we u kunnen bieden.

EHBO cursus in Tilburg: Calm Veiligheidsadviesbureau

Deskundigheid, goede begeleiding en flexibiliteit, dat is waar u op kunt rekenen bij het volgen van een EHBO cursus bij Calm Veiligheidsadviesbureau in Tilburg. De cursus die wij bieden, wordt volledig conform richtlijnen van het Oranje Kruis gegeven door een ervaren en deskundige instructeur uit de praktijk. Onder andere de bediening van een AED, verbandleer en reanimatie komen aan bod. Na het voltooien van deze cursus, heeft de cursist recht op het Diploma Eerste Hulp. Naast de reguliere EHBO cursus, bieden we op onze cursuslocatie in Tilburg ook een cursus Eerste Hulp Aan Kinderen. Deze cursus is cruciaal voor beroepen in het onderwijs, de kinderdagopvang of andere beroepen waarbij u veel met kinderen werkt.

Kinder EHBO Tilburg: training met theorie en praktijk

Bij Calm Veiligheidsadviesbureau bieden wij een speciale kinder EHBO-cursus aan op onze cursuslocatie in Tilburg. Deze cursus is zeer geschikt voor leiding van peuterspeelzalen, groepsleerkrachten en kindercentra. Bij deze speciale EHBO-cursus combineren we praktijk en theorie, zodat u ook direct de aangeleerde kennis kunt toepassen op voorbeeldsituaties. Aan het einde van de dag zal een schriftelijke toets plaatsvinden in Tilburg, waaruit moet blijken of de kennis over kinder EHBO voldoende is. Een klein greep uit de onderwerpen die bij deze training worden behandeld:

  • Oogletsel;
  • Stoornissen in het bewustzijn;
  • Brandwonden;
  • Kindermishandeling en eerst hulp;
  • Elektriciteitsongelukken;
  • Uitwendige wonden.

Inschrijven voor een cursus

Als u een EHBO cursus in Tilburg wilt volgen, bent u van harte welkom op onze eigen cursuslocatie. We houden hier diverse trainingen en cursussen. Zo bieden wij ook een speciale kinder EHBO cursus aan op onze locatie in Tilburg. Bekijk eens onze cursusagenda, kies een cursus en schrijf u direct in. Heeft u nog vragen, of wilt u de cursus graag op een andere locatie laten plaatsvinden, bijvoorbeeld bij uw bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (013) 533 61 29.  Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht