BHV NIBHV Certificaat

Advies nodig? Bel mij terug!


Calm Veiligheidsadviesbureau biedt u ondersteuning en advies bij het opstellen van veiligheidsmaatregelen en is onder meer uw adres voor het behalen van uw BHV NIBHV certificaat. Onze service is erop gericht om u zo goed mogelijk bij te staan en wij bieden u totaaloplossingen in de vorm van workshops of concrete hulp bij het opstellen van een bedrijfsnoodplan. Actief sinds 1995 en gevestigd in Tilburg, staan wij klaar om u waar dan ook in Nederland van advies te voorzien. 

Het BHV NIBHV certificaat van Calm Veiligheidsadviesbureau

Bij Calm Veiligheidsadviesbureau ontvangt u het BHV NIBHV certificaat na het volgen van de opleiding. Elk bedrijf is verplicht om minimaal één maar liefst meerdere BHV’ers in het bedrijf te hebben lopen. Calm Veiligheidsadviesbureau biedt u deze cursus aan in de vorm van een training met een theorie en een praktijkgedeelte. Deelnemers van de cursus leren levensreddend handelen, Automatische Externe Defibrillatie (AED) bedienen, het bestrijden van beginnen brand en ontruiming evenals communicatie. De training die wordt geboden kan worden verzorgd op locaties door heel Nederland.

Voor meer informatie kunt u ons bellen

Bel ons op (013) 533 61 29 voor informatie over het BHV NIBHV certificaat. Onze adviseurs zullen u van de antwoorden op uw vragen voorzien en indien nodig uw opmerkingen verwerken. Schroom niet om contact op te nemen indien u nog vragen heeft.

Neem hieronder contact op voor al uw vragen en/of opmerkingen

Velden met * zijn verplicht